top of page
IMG_0596-technology.jpg

technológia

Innovatív technológiánknak köszönhetően automatizált és szagtalan a komposztálási folyamat. A megfelelő mikrobák és hő segítségével az élelmiszerhulladék egy tápanyagban gazdag anyaggá alakul át 24 óra alatt. A rendszer teljesen automatikus működésű, felhasználóbarát kialakítású, működtetése nem igényel különleges szaktudást.

 

Mire van szükség felhasználói oldalról?

- 400 Volt tápellátás

- A gép méretéhez igazodó szabad terület/helyiség, minimum 5°-os hőmérséklettel.

- A berendezés működtetéséhez szükséges légelvezető pont kialakítása, mely történhet faláttöréssel szabad levegőre vagy csatornahálózatra való bekötéssel.

tech-a.png

Hogyan működik?

A berendezések felgyorsítják a természetes komposztálási folyamatot 24 órás, energiahatékony és automatizált folyamatot eredményezve. 

 

Felhasználási terület

 

Arénák

Éttermek

Iskolák

Étkezők

Önkormányzatok

Farmok

Hotelek, szállodák

Élelmiszer feldolgozó üzemek

Bevásárló központok

Szupermarketek

Repülőterek

Technológiánk használatban


A vállalatok széles körének előnye származhat az élelmiszerhulladék komposztálási folyamatokból. Az ügyfeleink körében egy dolog közös, jelentős mértékben képesek voltak hulladékkezelési költségeik csökkentésére, továbbá nagy mértékben csökkentették ökológiai lábnyomukat a komposztáló berendezéseink használatának köszönhetően.

Vállalatunk törekszik a technológiák folyamatos fejlesztésére, hogy a legmagasabb kapacitást elérhetővé tegye és a leghatékonyabb komposztáló berendezéseket nyújtsa, a felhasznált energia minimalizálásával. Célunk, hogy vállalkozását segítsük a hulladékmentes működés elérésében.

Esettanulmány

bottom of page